Over ons


Wie zijn wij

De Groenladder is een hoveniersbedrijf dat werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met ons enthousiaste vakbekwame team werken wij vanuit Scherpenzeel en staan wij graag voor u klaar. Wij hechten veel waarde aan het bieden van passend werk aan onze medewerkers. De Groenladder is een commerciële organisatie met een sociaal gezicht. Wij voeren werkzaamheden uit in de groenvoorziening en openbare ruimte. Uitvoering vindt zoveel mogelijk plaats met medewerkers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Met een ondernemende en flexibele opstelling zorgt de Groenladder voor een optimale kwaliteit wat leidt tot hoge klantenloyaliteit.


     

Erkend Leerbedrijf

Ook zijn wij een erkend Leerbedrijf, dat is geven én nemen. Jonge mensen wegwijs maken in de sector: dat is de taak van een leerbedrijf. Dat is niet alleen prettig voor de leerlingen maar ook voor het leerbedrijf. Want zo blijven wij op de hoogte van de jongste ontwikkelingen en hebben de leerlingen de mogelijkheid om ons prachtige vak te leren. Heeft u vragen of wilt u kennismaken met Hoveniersbedrijf De Groenladder, neem dan contact op.


Detachering

Ook kunt u bij ons terecht voor een tijdelijke medewerker. Wij hebben mensen voor allerlei werkzaamheden in de groene ruimte. Van de werkvloer tot tijdelijke vervanging in het management.


Advies

Ook helpen wij u graag bij het oplossen van vraagstukken over het onderhouden en doe werk in de openbare ruimte, bedrijfstuinen en particuliere tuinen. Hierbij kunnen wij putten uit meer dan 30 jaar ervaring in het onderhouden, aanleggen en renoveren van tuinen, groenvoorzieningen en andere buitenruimten.

Adres

  • Adres: Gelderse Roos 26
    3925 SL Scherpenzeel
  • Email: info@degroenladder.nl
  • Telefoon (033) 4650427
  • Mobiel (06) 44941144